Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J63a68n 23R38á96ž

16. 12. 2017 9:33

Kdyby se Zelení řídili názory p.Mírovského, stanou se v očích pražských voličů pouhou ekologickou divizí TOP09 a mimo Prahu zaujmou max. příznivce brněnských recesistů z Žít Brno. Zelení se díky aktivitám obskurních spolků ekoteroristů, kteří brzdí rozvoj infrastruktury a podporou anarchistů typu "Klinika" , dostali ve vnímání většiny voličů do společnosti extremistických skupin, jako je Vandasova Naci group, Mladí komunisté nebo zmiňovaní anarchisté z Kliniky.

0 0
možnosti
Foto

A26l25e75š 92M96e89r67t82a

7. 12. 2017 18:40

Zelené strany v západní evropě vznikaly v době, kdy se zdálo, že společnost dospěla k postmaterialismu, ale ona zůstala zatraceně materiální a u nás to platí dvojnásob. Mám obavu, že i kdyby Stropnický skočil s tibetskou vlajkou pod kola auta činského prezidenta, tak vám to nepomůže, stejně jako to extempóre nepomohlo šaškovi Kalouskovi. Doba vám prostě nepřeje, mladí liberálové vsadili na piráty a mám takový pocit, že ani vaše návrhy na tom nic nezmění.

3 0
možnosti
Foto

Zelení jsou levicoví z principu, nelze ochraňovat kde co, diktovat lidem, co smějí a nesmějí, beze studu uvalit "zelené" daně za kde co a tvrdit, že nejste levičák.

Konec zelených je vlastně logický, protože nejdříve ochrana přírody zněla lidem hezky, postupně lidé zjistili, že jde jen a jen o vyšší zdanění, zpřísnění předpisů a pravidel, což zase prodražuje všechno a jako bonus obrovské plýtvání takto získanými prostředky. Skoro by se chtělo říct, že lidé konečně zelené prokoukli.

10 0
možnosti

Jako bývalý člen zelených (2003 - 2012) a bohužel i jejich bývalý volič to vidím k těm bodům následovně:

1) Pravo-levé vnímání politiky je překonané. To je jednoznačně pravda, to ukázaly výsledky voleb. Proto i druhý bod považuji za správný. Nicméně není možné to jen tvrdit, ale také dle toho jednat.

3) hodnotový základ Zelených vychází z ochrany životního prostředí, sociální spravedlnosti a důrazu na lidská práva (a také práva zvířat)

A hlavně v tomto pořadí! Hlavní disproporci vidím v tom, že ochrana životního prostředí se stala moc malým tématem před volbami a byla upozaděna jinými aktivitami. Přitom kdo jiný by toto téma měl zvednout, než Zelení, zvlášť když v jihočeském kraji jsou jediní, kdo chce opravdu Šumavu ponechat v dostatečné míře přírodě a v souladu s názory vědců.

4) Zelení jsou hradbou proti narůstajícímu populismu a xenofobii

To je důležité téma, jen nesmí být předmětem nějakých sporů, protože podobná stanoviska zaujímá řada stran a některé dost nekompromisně a na úkor jiných bodů programu.

5) Česká republika jednoznačně patří do NATO a je hrdým členským státem Evropské unie.

Ano, žádné vystupování z EU ani z NATO nás nespasí, naopak. To samozřejmě neznamená, že nemáme přispět k potřebným reformám EU, ale aktivně - neboříme, stavíme.

Zdroj: https://mirovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=637692

0 0
možnosti
Foto

Rozebral jste to politologicky, něco málo na tom možná bude, hlavní příčina je ale jinde. Nabouráváte se a snažíte řešit věci, v který nemáte ani tu nejmenší odbornou erudici a sebemenší praxi v oboru a navíc nemáte na své straně žádného zástupce odborné veřejnosti, za kterým stojí nějaké viditelné výsledky, který by dokázal mluvit a argumentovat jako příčetný. Kdekdo se vašemu blouznění právem posmívá a veřejnost vás nemůže brát vážně. Politické spektrum rozdělené na pravici a levici se přežilo jen zdánlivě a je to díky takovým, jako jste vy, kteří sami sebe nedokážou definovat, nebo, po zvolení dělají přesný opak toho, co hlásali v kampani.

9 0
možnosti

Zelení celkově jsou dost multikulturní a to také jim neprospívá.

5 0
možnosti

Problém zelených je ten, že jejich "papaláši" se nechovali ani sami zeleně, ale šlo jim jen o koryta. Prostí členové to nemohli zachránit.;-)

5 1
možnosti

Když někdo bojuje proti CO2 tím, že zavírá jaderné elektrárny a nahrazuje je uhelnými, tak se nelze divit ani tomu, že podporuje likvidaci endemickch populací nekontrolovaným šířením invazivních přemnožených organismů.

12 2
možnosti

Co je tohle za nesmyslný příspěvek? Zkuste se oprostit od toho, co dělají zelení někde jinde za hranicemi, ale znáte nějaký požadavek českých zelených na "zavírání jaderných elektráren a náhradu uhelnými"? A to s tou likvidací endemických organismů je nějaký pokus o biologický vtip, nicméně trapný.Rv

0 0
možnosti

Kdyby vládli zelení, tak tu máme za chvíli pustinu bez života.

14 1
možnosti
Foto

K životnímu prostředí se snažím chovat šetrně a Zelené k tomu nepotřebuji a nikdy jsem nepotřeboval. Jste zcela zdiskreditovaní chováním svým i podobně smýšlejícími neziskovkami, které obstrukcemi zpožďují kdejakou potřebnou stavbu (hlavně dopravní infrastruktury). Jaký asi mám mít názor na platbu za elktřinu z fotovoltaiky než záporný - to sice není zásluha českých zelených, ale má jejich podporu. Jaký mám mít názor na p. Štěpánka, který přispěl k zákazu ekologických el. vozítek segway už na periferii Prahy (v Krči u nádraží). No a anarchistické nápady Matěje Stropnického nestojí ani za další slova.

Já veškeré zeleně orientované strany, hnutí a neziskovky považuji za škodnou přemnoženou stejně jako jsou přemnožení divočáci.

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS