Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevidím důvod, proč by měl TO něco platit. Pokud by se mu náklady na policejní manévry naúčtovaly, tak si může příště najmout svoje vlastní antiko týmy a ostré hochy jako ochranku... Jenže to by se taky asi nelíbilo a zřejmě by to nefungovalo. Já osobně ten jeho cirkus v cirkuse nemusím, ale bengál se chystali dělat "vedlejší" účastníci konference toho spolku - ti příchozí venku. Tak by logicky měli spíš platit oni. Ne?

2 0
možnosti
VS

A co policajti na poklidném fotbale Baníku či Sparty? Tady ty náklady budou větší, ne?

0 0
možnosti
PM

Pokud vím, tak je zatím ještě jakási svoboda slova a snad ještě i zbytek demokracie, ne? Takže nechápu, proč jistá individua musí řádit v ulicích jen proto, že se schází na pokec lidi, co nechtějí v Evropě teroristy a z Evropy budoucí chalifát.

Veškeré náklady bych nechal zaplatit všem sluníčkově multikulturním (ne)ziskovkám, Zeleným a příznivcům fašistické ultralevicové Antify, kteří záměrně chtějí tuto takzvanou "imigraci"!

5 1
možnosti
Foto

Milý pane zelený politiku, nemluví z Vás závist, že SPD je úspěšná a Vy si volbami nevyděláte ani na náklady? Vy chcete dělal rozhodčího, co je v rozporu se zákony a ústavou? Pokud kritizovaný sjezd politiků něco porušuje, můžete směle běžet na policii a ohlásit to tam. Policie to za daně nás všech prošetří. Nikdo z nás neplatí za pohodlí účastníků sjezdu, ti si jistě zaplatili sami za konferenční služby, naopak my všichni platíme za řádění partiček Vám jistě blízkých demonstrantů.

9 0
možnosti
TN

SPD je úspěšná ? V čem? v demagogii? v nejnižším IQ na hlavu , nebo že její členové a příznivci jsou jak fanatická sekta ?

0 5
možnosti
AR

A76d25a24m 22R32y38c35h47l75ý

16. 12. 2017 11:19

A kolik těch daní jste ze své činnosti zaplatil vy ? Zkuste chodit do práce na tři směny a řádně platit daně....

4 0
možnosti
VS

Ten člověk nemá o přidané hodnotě v podobě práce (neplést prosím se zaměstnáním) celkem ani páru, neboť jeho dosavadní život se skládá z "aktivistování". Škoda, zcela nepoužitelný

3 1
možnosti
HM

Takže ti pitomci protestovali před hotelem Intercontinental, ale nevěděli, jestli tam účastníci opravdu bydlí. To z nich měli ostatní hosté a lidé bydlící v okolí velkou radost. Patové a Matové protestující a do vuvuzel ječící.

5 1
možnosti
PM

Mělo být +. omlouvám se.

0 0
možnosti
JB

Vůbec nejsem příznivcem pana Okamury. Jenže, ať se nám to líbí, nebo ne, v důsledku půl milionu voličských hlasů je z něj místopředseda sněmovny. A ať se nám to líbí, nebo ne, politici, kteří přijedou, také nejsou jenom nějací místostarostové na obecním úřadě někde v Lotrinsku, či Noord Hollandu. To je prostě fakt.

A dovolím si připomenout, že policejní manévry, které následují před, či po jakémkoliv významnějším fotbalovém utkání, Baník, Sparta, Slávie, Bohemka, nájezdy fandů zahraničních klubů, také platí občané. Všichni. Ať je teda platí fotbaloví fanoušci, ne?

13 0
možnosti
Foto

Děláte-li kravál. chováte-li se násilnicky, nemůžete chtít ještě po objektu své nenávisti, aby platil policii, udržující pořádek. Naopak, buď to zaplaťte sami, nebo zklidněte hormon !

18 1
možnosti
DK

Lidi, neblbnětě. Alespoň někdo s ním musí souhlasit, jinak zakáže diskusi a budeme v řiti, protože si nebudeme mít kde společně notovat.

1 0
možnosti
KB

Pavel Macháček se hlásí.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS