Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Právě Topolánek jako premiér donutil roku 2008 prezidenta Václava Klause k podpisu Lisabonské smlouvy, která odstartovala z právního hlediska podporu masové afroislámské migrace ze severní Afriky a položila základ Dublinských dohod s jejich přerozdělováním.

stovky Topobillboardů kolem cest... kdo to platí - šit?

P.s.: mají to obšancované - Drahoš skoro tak starý jako Zeman, ale pěkný a zachovalý, s brýlema a vědec!, Topolánek mladej a silnej, ani Klaus ho nemůže označit za marťana ...

Další jsou klamnými cíli (Fischer/vzorný úředník, Hilscher/polopirát, Kulhánek/díky za autoWškoda, Hynek/a zbraně proti rusákům), ... a nakonec dva amatéři Horáček /pobyty na psychiatrii řádně prověřen a naivní Hannig.

1 0
možnosti

právě proto Drahoše nevolím, protože chci ve druhém kole Zemana s Topolánkem

1 0
možnosti
Foto

tak to ale drsný výběr :(

0 0
možnosti

J32i82ř76í 82H45r89b68e45k

8. 1. 2018 21:51

tak jak má Drahoš dobře nakročeno v prvním kole díky fanouškům, kterým stačí titul a pár připravených výroků, tak bude mít špatné karty proti zkušenému Zemanovi nebo Topolovi. Je to vlastně žolík pro druhého kandidáta.

Teď například mluvil za ostatní, že prý se proti Zemanovi podpoří, načež mu to hned dva rozporovali, předtím opisoval teze Horáčka, několikrát prokazarelně změnil názor... loutka, jen si nejsem jist, esli je loutkařem manželka, nebo někdo jiný. Ne, s tímto 'antizemanem' šlápli vedle.

6 0
možnosti

Tohle vzkazuje Topolánek Drahošovi na svém facebooku; to dává vysvětlení proč se Drahoš nechce s Topolem utkat v duelu: "Vyzývám Jiřího Drahoše, aby přestal opakovaně lhát. Nikdo se za mého premiérství nesnažil zlikvidovat Akademii věd a to ani ekonomicky ani nijak jinak. Jen pro pořádek připomínám, že v době kdy jsem z titulu předsedy vlády vedl Radu pro výzkum, vývoj a inovace dosahoval rozpočet Akademie věd úrovně, kterému se za doby úřadování pana Drahoše pak nikdy nepřiblížil. To ale víc vypovídá o manažerských schopnostech pana Drahoše než o čemkoliv jiném.

S předchůdcem pana Drahoše panem profesorem Pačesem jsem měl vždy korektní vztahy a kroky, které jsme činili, byly po vzájemné diskusi a ve prospěch české vědy. Můj mandát premiéra se s mandátem pana Drahoše v čele Akademie věd překrýval v roce 2009 v pouhých 45 dnech.

Rozumím tomu, že při absenci politických zkušeností a nedostatku vlastních témat pan Drahoš zjistil, že nefunguje ani plagiátorství ani názorové veletoče. Nyní zkouší, jestli nezafungují zjevné lži.

Ujišťuji Vás, že nezafungují. Problémy s manažerem Vaší kampaně takto neodstíníte. Do druhého kola prezidentské volby se nedá promlčet ani prolhat.

5 0
možnosti

Já zas nechci ve druhém kole akademické želé Drahoše a hulváta Zemana. Koho tedy mám volit? :-)

1 0
možnosti

Jen pokrytec se nezajímá o nic jiného než "obraz". A jestli nejlepší Drahošovou kvalitou je, že není Zeman ani Topolánek, tak jsme si mohli rovnou zvolit Hitlera.

4 0
možnosti

Jenomže já bych raději ty zdi proti migrantům, než samotné migranty.

5 0
možnosti

Muzete treba zalozit nadaci "Zed proti migrantum" A jako prvni prispet. Jen si ale prosim uvedomte, ze zed byva oty, kteri touzili po svobode.bvykle z obou stran stejna. To jen soudruzi v minulem rezimu tvrdili, ze nas brani pred diverzanty ze zapadu a strileli

1 3
možnosti

Osobně nemám moc v lásce "reálnou" politiku (dávám přednost té imaginární) - volme prosím toho nejlepšího, nikoliv toho "co by to těm ostatním mohl pěkně zavařit"...

Osobně preferuji Hilšera (v mých očích nejférovější z kandidátů s jasnou vizí a metodikou).

Ale kdyby kandidovala nějaká dáma (Táňo Fišerová, kde Vám je konec...), byl bych mnohem radši...

1 5
možnosti

Imaginární politika, imaginární práce, imaginární svět, imaginární lidé, jak může někdo být takhle "realistický". Vlastně jen blázen.

1 0
možnosti

Jestli to vy, zelený ekoteroristo, považujete za obecnou občanskou povinnost, pak se nechci dožít doby, kdy vy melouni povládnete. Totalit už tady bylo dost a naší občanskou povinností spíš je, aby si ucha jako vy žádnou další neužila.

4 2
možnosti

Vy už jste z té nenávisti úplně zelenal. A vulgarismy Vám jdou pěkně.

3 2
možnosti
Foto

Nemám v sobě nenávist, tu naopak šíří pan Zeman.

0 3
možnosti

M87i68l19a20n 28K87e60s14l

8. 1. 2018 17:21

Co se mi stane,když já svou občanskou povinnost nesplním a budu volit znovu toho hulváta Zemana prezidentem.O co jde?Když nejde o život jde o lejno.

3 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1450x
Radní MČ Praha 7 pro oblast dopravy.

Člen dopravního výboru hlavního města Prahy. 

  

Seznam rubrik