Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A jak oceníte to, že vlastní auto je k dispozici kdykoli? Prostě si řeknu, že teď pojedu a za dvě tři minuty (i s hledáním dokladů:-P) vyjíždím.

0 0
možnosti

Pořád ještě létá Mirovský do Bruselu a zpět kvůli nějaké kosmické agentuře? Kdyby přestal, asi by to naše plíce ušetřilo úplně nejvíc.

0 0
možnosti

Neexistuje větší nesmysl, než sdílená vozidla.

Začínal jsem před desítkami let pracovní kariéru v jedné firmě jako řidič autobusu. Většina vozidel zde byla přidělena jednomu nebo dvěma střídajícím se řidičům. S těmito vozy byla radost vyjet na linku. Pak zde bylo několik vozidel zálohových, která šla podle potřeby z ruky do ruky. Nepřeji vám vidět, jak tato "sdílená" vozidla, o která se nikdo nestaral, vypadala. Vykonávat na nich službu bylo utrpení a málokdy se povedlo ukončit s nimi směnu bez vážnější poruchy.

Opravdu nemám zájem o jízdu s takovým vozem.

2 0
možnosti
Foto

kdyby to fungovalo, dávno by to již bylo zavedené.

0 0
možnosti

Autopůjčovny už zavedené jsou.

1 0
možnosti

Já mám lepší nápad. Zavedl bych ve všech zaměstnáních třísměnný nepřetržitý provoz. Jedna směna by pracovala na sdíleném pracovišti, druhá by se rekreovala ve sdílených rekreačních zařízeních (samozřejmě pečlivě rozplánovaných - bazén - masáž - školení genderové, kulturní a vší jiné tolerance - vyvážená strava...) a třetí by odpočívala ve sdílené posteli. Třikrát denně by se to pootočilo, směny by se posunuly na další point, a do Prahy by se vešlo 3x víc lidí, než dnes, a přitom by to de facto nic nestálo! Nestojí to za úvahu, pane Miřejovský?

4 0
možnosti
Foto

Další aktivista co by chtěl zavádět více socialismu. A samozřejmě za cizí peníze.

4 0
možnosti

Auto je můj životní prostor, stejně jako byt. A nemíním ho s nikým sdílet.

5 0
možnosti

Líp to říci nelze. R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS