Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VO

Pane Mirovský, to je Vám fakt zatěžko odpovědět diskutujícím nebo se jen bojíte?

0 0
možnosti
LC

Radujme se, veselme se, přišel další spasitel.

2 1
možnosti
JK

"Ministr Chalupa již mnohokrát prokázal svůj plně ideologický pohled na mnohé rozumné věci"

Jistě. Ministr Chalupa má ideologický pohled na svět, zatímco člen Strany Zelených je realista. Já myslím, že tohle má šanci získat ocenění za vtip roku.

5 3
možnosti
TB

jsou ovšem rozdílné myšlenky i ve straně zelených. Měl jsem kdysi něco do činění s Přáteli přírody, kteří ještě sídlí v Ústí/Labem v mnoha věcech jsme se shodli, pouze jsme na sebe narážely v oblastí jaderných elen. Podporoval jsem toto sdružení dokud to šlo,proto jsme sporné věci odložili protože jsme si rozuměli v tom zbytku. Chci tím to spíše naznačit, že toto sdružení bylo ve sporu s dalším sdružením, které sídlilo na Moravě, už si nevzpomínám jak se jmenovalo. Proto si myslím, že by si to napřed měli ujasnit sami u sebe co vlastně chtějí od ostatních a pak to teprvé cpát do pléna

1 1
možnosti
JB

J62a44n 98B15á71r56t37a

1. 2. 2013 17:48

To svícení v obchodech je nutnost. Hned je vidět, že se tam pohybuje zloděj. Když tam bude tma, bude to vykradené neustále.

4 0
možnosti
PJ

OK, ať se ale svítí jen uvnitř a ne na stěny toho obchodního centra s reklamama, ne na PRÁZDNÝ parkoviště u něj, to je fakt úplně zbytečný a škodlivý

1 0
možnosti
PJ

Když můžu, tak to řeknu: ministr Chalupa je debil a měl by být nahrazen.

A stejně tak je debil Kubera, když schválně nechá v noci svítit na Doubravku a jiný rádoby "význačný budovy".

Já jsem proti zbytečnýmu nočnímu svícení - proč musí celou noc zářit OC Olympia? Proč musí celou noc zářit hloupý bilbordy (navíc nasvícený odspodu)? Jenom proto, že vyrábíme moc elektřiny a neumíme tu výrobu rychle regulovat? Tak to se můžeme plácat po zádech jaký jsme machři, když se v noci nemůžeme ani kochat pohledem na hvězdnou oblohu a navíc dezorientujeme ptáky a hmyz...

2 9
možnosti
MC

Že by proto, že si za to ten zákazník platí? Není to tak složité, to bys mohl pochopit i ty.

5 1
možnosti
Foto

Pan Ondřej je zastupitel na Praze 7 už šestým rokem, čtyři roky byl v "pozici", nyní je v opozici. Praha 7, to je ta čtvrť, co si chtějí vybudovat radnici za 1,5 miliardy, ale teď už to bude jen za polovinu. Praha 7 je ta čtvrť, co si starosta s místostarostou pořídili za státní peníze horskou chatu v Peci pod Sněžkou (mají ještě jednu v Jizerkách, ale tam je krátká sjezdovka). Praha 7 je ta čtvrť, kde je místostarosta zároveň předsedou fotbalového oddílu a za státní prachy vybudoval pro Loko Vltavín úžasný sportovní areál. Když se v Praze 7 krade za bílého dne, tak proč v noci zhasínat?

2 1
možnosti
MC

Tak autora, je potřeba začít u sebe, nepsal agitační zhovadělosti typu tohoto blogu, vypnout PC a tím šetřit el. energii, nebo to se jaksi nehodí a radši zakazovat, přikazovat, regulovat a buzerovat  někoho jiného?

7 1
možnosti
JS

Návrh to není špatný, ale chce to ještě dopracovat. Na.př. zhasnout všude a zakázat kamerové systémy. Nepochybuji o tom, že někteří diskriminovaní občané by to uvítali.

6 2
možnosti
RH

Aha, v noci nevíme, co s elektřinou, ale zelení blbci budou nařizovat zhasínat.  

Fanatici !Rv[>-]

7 1
možnosti
JV

Vždycky jsem se bavila na různých propagačních akcích "ekologů" tím, že jsem se jich ptala, jak se oni osobně chtějí podílet na snižování spotřeby a tím jak se snažili vykroutit z odpovědi, že spotřeba domácností není až tak výrazná jako spotřeba v průmyslu. Nějak jim nedocházelo, že téměř veškerý průmysl tu je pro uspokojování potřeb domásností.

6 1
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1450x
Radní MČ Praha 7 pro oblast dopravy.

Člen dopravního výboru hlavního města Prahy. 

  

Seznam rubrik