Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AR

Zelení by měli věnovat péči nyní o svou práci v obcích, protože v příštím roce budou komunální volby. Mimo Prahu či větší města jich není nikde vidět. Proto také celorepublikově do parlamentu letos vyhořeli.;-(

1 0
možnosti
PS

No jo demonstranti za svou jedinou pravdu, ve Španělsku podobní demonstranti zavraždily 55 letého chlapa protože měl na sobě kšandy v barvách státní vlajky.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/457893-spanelsky-levicovy-radikal-umlatil-muze-za-to-ze-mel-ksandy-v-barvach-statni-vlajky.html

Fašisté budoucnosti budou sami sebe nazývat antifašisty..... Winston Churchill

15 0
možnosti
VV

Pripomel jste mi, jak do jednoho mestecka prijel koncem srpna na volebni agitgu Andrejko.

Jedna sedmicka BMW a v ni mimo sofera dve slecny a andrejko. Ty slecny pak pri debate odnasely mikrofony diskutujicim.

o par tydnu pozdeji prijel pan president.

0 0
možnosti
VV

Pokracovani:

Vsechny vjezdy na namesti zablokovane hasici a strechy kolem obsazene zakuklenymi ostrelovaci.

Nekdo to holt rad horke.

1 1
možnosti
JR

J91a42n 84R36á13ž

15. 12. 2017 16:26

To, že lidé z Vaší party nemají rádi lidi z jiné party je ryze Vaše soukromá věc. V žadném případě to neospravedlňuje, aby se kvůli tomu, že se v Praze sejdou lidé, které nemáte rád a přidělujete jim nesmyslná označení jako "krajní pravice" aniž byste věděl, co to znamená, aby anachisté a jiní zmatenci proti tsakovému setkání protestovali způsobem, že musí proti nim zasahovat policie.

Velká většina občanů nesnáší agresivní "zelené" a považuje je za ekoteroristy, ale neznám případ, že by svůj protest proti jejich aktivitách, musela potlačovat policie.

Zameťte si před svým prahem!

22 1
možnosti
ZJ

Po přečtení blogu jsem si našel několik informací o autorovi.

Nebudu diskutující obtěžovat detaily. Ale jedná se o osobnost v praktickém životě nepoužitelnou, přisátou na různé dotace, fondy a kecací spolky. Takový Concitta Stropnický ve slušnějším vydání. Zastávající zásadu "nebojte se ručičky, já Vás pracovat nenechám".

26 0
možnosti
JV

Myslím, že by náklady měli hradit ze svých úspor členové zelených, kteří se snaží o vyvolání bordelu v ulicích Prahy. ;-€!!

23 1
možnosti
JAZ

Já bych SPD a další strany pro méně pozorné občany nenazýval pravicí, jejich názory a chování je čistě komunistické - levicové.

4 1
možnosti

Platit má Bartoš a neomarxistická lůza pod jeho vedením, která tam chystá dělat bordel.

16 0
možnosti
SB

Co se po právní stránce děje?

Jeden občan České republiky si pronajme sál a na určitou dobu tam pozve několik dalších občanů České republiky a pár zahraničních hostů.

Nic jiného neudělá.

To, že se tam shromáždí řada jiných lidí a budou dělat výtržnosti, které bude muset řešit policie, není vinou toho občana, který si ten sál pronajal. Po právní stránce si ho pronajal úplně stejně, jako si ho pronajmou hasiči, když tam chtějí udělat hasičský ples. Není důvod mu předepisovat k úhradě to, že policie tam zasáhne proti někomu, koho ten pronajímatel sálu nepozval a kdo tam přijel házet kameny.

Okamura musí zaplatit jen za pronájem toho sálu. Za nic jiného platit nemusí.

28 1
možnosti
LC

Zajišťování veřejného pořádku je jedním ze základních pilířů společenské smlouvy občanů se státem, kteří služby policie hradí ze svých daní. Je proto naprosto scestné po komkoliv žádat, aby se na úhradách těchto služeb podílel vyšším dílem než ostatní, jenom protože je politik a chce konferovat s ideologicky spřízněnými politiky ze zahraničí. Pokud by tedy měl někdo platit za policejní manévry, měli by to být skuteční původci problémů, tedy rudí násilníci, kteří chystají pouliční výtržnosti a úplně v klidu umlátí k smrti člověka, jenom protože má kšandy v národních barváchRv https://elpais.com/elpais/2017/12/13/inenglish/1513160403_880677.html

21 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1450x
Radní MČ Praha 7 pro oblast dopravy.

Člen dopravního výboru hlavního města Prahy. 

  

Seznam rubrik